19Ara
Yiyecek İçecek Endüstrilerinde Teknoloji Trendleri ve Turizmde Endüstri 4.0 konulu webinar

Yiyecek İçecek Endüstrilerinde Teknoloji Trendleri ve Turizmde Endüstri 4.0 konulu webinar

Yiyecek İçecek Endüstrilerinde Teknoloji Trendleri ve Turizmde Endüstri 4.0 konulu webinar, herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Devamı
14Ara
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Çalışmaları ve Yapılması Gerekenler Semineri

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Çalışmaları ve Yapılması Gerekenler Semineri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü konuğumuz Intertek Cristal Uluslararası Standartlar Şirketler Grubu Danışmanı/Denetçisi Dr. Gıda Mühendisi Merve PELVAN AKGÜN.

Devamı
12Ara
17-18 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda Alanya HEP Üniversitesi olarak bizde varız!

17-18 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda Alanya HEP Üniversitesi olarak bizde varız!

17-18 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda Alanya HEP Üniversitesi olarak bizde varız!

Devamı
08Ara
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve hocalarımız “Red Tower” fabrikasını ziyaret etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve hocalarımız “Red Tower” fabrikasını ziyaret etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve hocalarımız İçecekler dersi bira haftasında Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencilerimiz ve hocalarımızla birlikte “Red Tower” fabrikasını ziyaret etti. Fabrika müdürü Osman Bey bizlere burda biranın yolculuğunu anlattı.

Devamı
02Ara
Öğrencilerimiz, Endüstriyel Restoran Tasarımı dersi kapasamında To In Streed Food'u ziyaret etti

Öğrencilerimiz, Endüstriyel Restoran Tasarımı dersi kapasamında To In Streed Food'u ziyaret etti

Gastronomi ve Mutfak Sanatları 4. Sınıf öğrencileri, Endüstriyel Restoran Tasarımı dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Erdi Eren ile birlikte To In Street Food’u ziyaret ettiler. Mutfak şefi ve işletme sahibi Azmi Ata Tuyun, öğrencilere konsept belirleme, işletme açma ve yönetme, organizasyon ve muha...

Devamı
01Ara
İçecekler dersi kapsamında kahve haftasında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3.sınıf öğrencilerimiz Zerocoffeeroastery‘e konuk oldu.

İçecekler dersi kapsamında kahve haftasında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3.sınıf öğrencilerimiz Zerocoffeeroastery‘e konuk oldu.

İçecekler dersi kapsamında kahve haftasında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3.sınıf öğrencilerimiz @zerocoffeeroastery ‘e konuk oldu.

Devamı
01Ara
Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş dersinde temel beslenme konusunda söyleşi gerçekleştirdik.

Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş dersinde temel beslenme konusunda söyleşi gerçekleştirdik.

Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş dersinde temel beslenme konusunda söyleşi gerçekleştirdik.

Devamı
25Kas
ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ GASTROANTALYA'YA KATILIM GÖSTERDİLER.

ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ GASTROANTALYA'YA KATILIM GÖSTERDİLER.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2022’ye Aşçılık Programı hocalarımız, Aşçılık Programı öğrencileri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü hocaları ve öğrencileri ile katılım sağladılar.

Devamı
25Kas
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA DERSİ KAPSAMINDA KONUĞUMUZ: UZMAN KİMYAGER CANSU TUĞBA KARAMAN ÖCAL

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA DERSİ KAPSAMINDA KONUĞUMUZ: UZMAN KİMYAGER CANSU TUĞBA KARAMAN ÖCAL

Aşçılık programı Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama dersi kapsamında Uzman Konuk Cansu Tuğba Karaman Öcal ile söyleşimiz 29 Kasım 2022 Salı günü Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu salonunda gerçekleşecektir.

Devamı
25Kas
Öğrencilerimize Kahvenin temelleri eğitimi verildi.

Öğrencilerimize Kahvenin temelleri eğitimi verildi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Türkçe ve İngilizce Bölümleri Gıda Bilimi ve Food Science dersleri kapsamında kahvenin bilimini keşfettik. Espresso makinasının çalışma prensibi ve latte, cappuccino gibi espresso bazlı kahvelerin yapım tekniklerini öğrendik.

Devamı
21Kas
Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Seda ÇAKMAK KAVSARA’nın “Gastronomide Sunum ve Tabaklama” konusunda webinarı gerçekleştirildi.

Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Seda ÇAKMAK KAVSARA’nın “Gastronomide Sunum ve Tabaklama” konusunda webinarı gerçekleştirildi.

Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Seda ÇAKMAK KAVSARA’nın “Gastronomide Sunum ve Tabaklama” konusundaki webinarı 21 Kasım Pazartesi günü saat 10:30’da gerçekleştirildi.

Devamı
18Kas
17-18 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen II. Maden Suyu Kongresi’ne katılım gösterdik.

17-18 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen II. Maden Suyu Kongresi’ne katılım gösterdik.

17-18 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen II. Maden Suyu Kongresi’ne bölüm başkanımız Dr. Esra Mankan hocamız katılımda bulundu. Dr. Esra Mankan hocamız Aylin Kükürt isimli yüksek lisans öğrencimizle bildiri sunarak diğer bir oturumda da moderatörlük görevini üstlenerek k...

Devamı
14Kas
Masterchef 'in geçen sezon yarışmacıları Tahsin KÜÇÜK ve Araz AKNAM Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyaret etti.

Masterchef 'in geçen sezon yarışmacıları Tahsin KÜÇÜK ve Araz AKNAM Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyaret etti.

TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef 'in geçen sezon yarışmacıları Tahsin KÜÇÜK ve Araz AKNAM Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyaret etti.

Devamı
14Kas
Üniversitemizde düzenlenen 'Kimseyi geride bırakma' paneli basında yer aldı.

Üniversitemizde düzenlenen 'Kimseyi geride bırakma' paneli basında yer aldı.

Açlığı yok etmek ve beslenme şartlarını iyileştirmek amacıyla 1943'te kurulan ve 1946'da Birleşmiş Milletler'in uzmanlık kuruluşu haline gelen Gıda ve Tarım Örgütü FAO, Alanya HEP Üniversitesi'nde 'Kimseyi geride bırakma' sloganıyla gıda paneli düzenledi.

Devamı
21Eki
FAO ortaklığı ile Dünya Gıda Günü kapsamında "Kimseyi Geride Bırakmamak Mümkün Mü?" konulu panel üniversitemizde gerçekleştirildi.

FAO ortaklığı ile Dünya Gıda Günü kapsamında "Kimseyi Geride Bırakmamak Mümkün Mü?" konulu panel üniversitemizde gerçekleştirildi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Gökhan KARACA, Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn. Mehmet RÜZGAR ve çok sayıda katılım gösteren değerli konuklarımızla ''Dünya Gıda Günü'' panelimizi üniversitemizde gerçekleştirdik.

Devamı
18Ağu
Alanya Avokadosu’nun kitabı çıktı. Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Alanya Avokadosu’nun kitabı çıktı. Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

ALANYA Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün 15.00-17.00 saatleri arasında Alanya Belediyesi Mutfak – Kültür Evi’nde yapıldı.

Devamı
02Ağu
Alanya HEP Üniversitesi'nin projeleri TV82'de konuşuldu.

Alanya HEP Üniversitesi'nin projeleri TV82'de konuşuldu.

Salı ve Perşembe Akşamları Ekranlara gelen Alanya'nın gündemini tutan Nabız da bu hafta Alanya Hep Üniversitesi ve Hedefleri Konuşuldu. Ülkü Arslan,'ın canlı yayın konukları, Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğr. Görevlisi Selin ÇORUH, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Ba...

Devamı
22Tem
İtalyan Şef Linda Sette Üniversite Mutfağımıza Konuk Oldu

İtalyan Şef Linda Sette Üniversite Mutfağımıza Konuk Oldu

İtalyan Şef Linda SETTE ve eşi üniversite mutfağımıza konuk oldu

Devamı
04Oca
GASTRONOMİ SOHBETLERİ 10: PROF. DR. NURTEN ÇEKAL'IN ANLATIMIYLA SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN COĞRAFİ İŞARET VE STANDART REÇETELERİN ÖNEMİ

GASTRONOMİ SOHBETLERİ 10: PROF. DR. NURTEN ÇEKAL'IN ANLATIMIYLA SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN COĞRAFİ İŞARET VE STANDART REÇETELERİN ÖNEMİ

Koordinatör: Ar. Gör. Erdi Eren. Katılım herkese açıktır. Katılım Linki: https://meet.google.com/svw-eyyf-cbh

Devamı
29Ara
TEKNİK SAHA GEZİLERİ-3: TROPİKAL MEYVELER SERA GEZİSİ

TEKNİK SAHA GEZİLERİ-3: TROPİKAL MEYVELER SERA GEZİSİ

Katılım Gastronomi 1 (Türkçe) ve Gastronomi 4. sınıf (İngilizce) öğrencilerinin katılımlarıyla sınırlıdır. Koordinatör: Öğr. Gör. Selma Lubabe Erdoğan

Devamı

Site Haritası